Herziening van vrouwelijke ziekten

Veel gynaecologische ziekten zijn afgedekt omdat ze geen uitgesproken symptomen hebben. Elke vrouw moet eenmaal in de zes maanden worden onderzocht door een gynaecoloog om formidabele gevolgen te voorkomen.

Hieronder zullen we u de meest frequente vrouwelijke ziekte en hun symptomen presenteren. Een gewaarschuwd iemand telt voor twee!

een. Spruw of vaginale candidiasis. Ontwikkeld door het verminderen van immuniteit, waarbij antibiotica, diabetes, stress wordt gebruikt. Het wordt uitgedrukt in overvloed (en soms niet erg) nieuwsgierige ontlading, branden, pijn wanneer u urineert, met seks, jeuk. Het wordt lange tijd behandeld, terugvallen zijn mogelijk.

2. Cervicale erosie. Dit superkamagra is een kleine maagzweer op het slijmvlies van de cervix. “Erosie” – in Latijn “Bright Red”. Lijden aan deze ziekte 40% van alle vrouwen. In een vroeg stadium wordt het op geen enkele manier gemanifesteerd, het is mogelijk om alleen te identificeren met een gynaecologisch onderzoek.

3. Endometriose. In deze ziekte is er een abnormale groei van het slijmvliesmembraan. Manifesteert het meest overvloedige menstruatiebloeding.

vier. Colpit. Ontsteking van het slijmvlies van de vagina. Symptomen zijn etterende ontlading, jeuk, pijn op de bodem van de buik.

vijf. Myoma baarmoeder. Goedaardige tumor gemanifesteerd door de volgende symptomen: overvloedige bloedingen, menstruatiestoornissen, pijn aan de onderkant van de buik. Bloedkeuze hebben vaak stolsels.

6. Chlamydia. Dit is de meest voorkomende bacteriële infectie. De gelanceerde ziekte kan leiden tot onvruchtbaarheid! Het begin gaat asymptomatisch. In de toekomstige pijn in het plassen, bloeden na seksuele geslachtsgemeenschap, beuterbloeding.

En in het algemeen, bloeden niet gerelateerd aan menstruatie – alarmerende bel. Neem het heel serieus. Er zijn veel ziekten die niet zijn opgenomen in deze lijst, maar vrij vaak en ernstig, in het begin gemanifesteerd, alleen door dit symptoom.

Leave a Reply