Belachelijke redenen om afscheid te nemen

Belachelijke gevallen, belachelijke voorzetsels? Of niet zo belachelijk?

We hebben elkaar een paar maanden ontmoet en toen kwam de dag dat ik besloot mezelf aan hem te geven. Alles was geweldig, maar ‘ s morgens, toen hij zich scheerde, veranderde ik het bericht op zijn antwoordapparaat naar "Hallo, we kunnen nu niet antwoorden. Bel me later terug". ‘S avonds belde hij me en zei dat hij me niet meer wilde zien.

"Ze ging naar de winkel en ik bleef bij de hond op straat. Ik gaf haar 50 roebel voor bier, en ze gaf me geen wisselgeld van 4 Roebel terug! Ik hou niet van kleine mensen".

Ik ging weg omdat een van mijn jongens NFS speelde. En ik hield niet van en hou niet van NFS.

Hij houdt erg veel van voetbal, en om hem te behagen, raakte ik ook actief geïnteresseerd in deze sport. ‘S ochtends las ik voetbalnieuws op het Internet, waarna ik mijn geliefde belde en hem informeerde over wat ik had gelezen. . Op een gegeven moment zei hij dat hij "beïnvloed door het", en we hebben hem niet meer gezien.

Toen ik zestien was, verliet ik een man omdat hij een winterjas kocht die niet bij mijn stemming paste.

Op een dag in bed wilde ik hem plotseling laten zien hoeveel ik zoveel van hem hou dat ik zelfs in tranen uitbarstte en zei:: "Ik hou zoveel van je. Ik kan nog steeds niet geloven dat ik de toekomstige vader van mijn kinderen heb ontmoet". Daarna sprong hij op alsof hij verbrand was, kleedde zich aan en rende weg.

Deze klootzak zei dat alles voorbij was tussen ons, nadat ik hem fluisterde dat ik mijn achternaam zo snel mogelijk wilde veranderen in de zijne.

Victoria, 19 jaar oud

Ik heb hem te vaak verteld dat ik van hem hou. Op een dag waren we in een restaurant, en voordat hij vertrok, ging hij naar het toilet. "Ik hou van je",- ik heb het hem eerder verteld. Toen hij naar buiten kwam, vertelde ik hem nogmaals hoeveel ik van hem hield, en plotseling schreeuwde hij: "Ik wil kalm zijn in dit leven..! Ik kan het niet met jou. Dus tot ziens!"

Ik brak met een omdat ik een droom had (ik weet niet meer wat precies), en daarna werd ik walgelijk.

Ik wilde echt zijn ouders behagen, en ik hou ook echt van zingen. Dus besloot ik zaken te combineren met plezier en nodigde mijn vriend en zijn ouders uit voor een karaoke bar. En er kwam iets over me heen. Ik werd behoorlijk dronken en, verbijsterend, ging het podium op om een lied te zingen voor de schattige over hoe ik van hem hou. Ik zong, maar toen ik terugkwam, waren noch hij, noch mijn vader en moeder meer in de bar. Klopt, ze hebben de rekening betaald, maar dit bleek onze laatste ontmoeting te zijn.

Leave a Reply